Sådan sammensætter du det perfekte outfit

Står du ofte og prøver et væld af forskellige outfits, før du finder frem til det helt rigtige? Eller har du hver morgen svært ved at finde ud af, hvad du skal tage på, fordi der bare ikke er noget, der ser rigtigt ud, når først du tager det på? 

Alle oplever fra tid til anden, at de ikke føler, at de kan sammensætte et flot outfit. Hvis du har det på samme måde, finder du her gode råd til, hvordan du kan sammensætte det perfekte outfit til alle tider.

Find først tøjet frem

Til at starte med skal du finde ud af, hvad du godt kunne tænke dig at have på. Tøjet er fundamentet for hele dit outfit, og det er som regel det, der tager længst tid at finde ud af. Føler du ikke, at der er noget, der fungerer for dig, så gå efter basisdele og tøj i neutrale farver. Basisdele kan altså sammensættes på et hav af stilrene måder.

Vælg dine sko

Når du har fundet tøjet, skal du i gang med at vælge dine sko. Skoene skal passe til tøjet, så der skabes en form for balance og harmoni. Desuden er det en fordel, hvis du vælger et par sko, som er rare at have på. På den måde skal du ikke gå og have ondt i fødderne hele dagen. Er det en varm sommerdag, er et par sandaler altid en god idé.

Tænk over dine accessories

Accessories kan være med til at fuldende ethvert outfit. Det kan være alt lige fra en flot taske til et bælte, smykker og så videre.