Tv2 valgdækning

Storstilet TV 2-dækning skal guide danskerne gennem …

Storstilet TV 2-dækning skal guide danskerne gennem skelsættende valg

5. okt. 2022 — Vores valgdækning bliver omfattende, og den kommer til at tage udgangspunkt i det liv, danskernes gerne vil leve, og de udfordringer, der rammer …

Danskerne står over for et af de mest uforudsigelige folketingsvalg i nyere tid. Valget skydes i gang med en partilederdebat allerede i aften, og TV 2 er klar til en intensiv dækning på tværs af platforme. Målet er at rykke valgkampen helt tæt på de ekstraordinære udfordringer, der forandrer danskernes hverdag lige nu.

Folketingsvalg 2022 – Nyheder, valgresultater og overblik – TV 2

Folketingsvalg 2022. TV 2 dækker folketingsvalget 2022 med nyheder, aktualitet, grundige analyser og meget mere. Følg også valgdækningen på TV 2 PLAY.

TV 2 giver dig overblik over valgresultater, nyheder om folketingsvalget 2022 og meget mere. Få overblik nu.

TV 2 Regionerne og TV 2 NEWS er klar med to store …

TV 2 Regionerne og TV 2 NEWS er klar med to store valgaftener og kæmpe dækning dagen efter valget

11. nov. 2021 — Valgdækningen på TV 2 NEWS forventes at fortsætte til omkring klokken 02.00 natten mellem tirsdag og onsdag. På valgdagen åbner TV 2 dog …

På kommunalvalgaftenen 16. november giver TV 2s kanaler alle resultaterne, nyhederne og dramaerne fra din egen kommune og region, samtidig med at du kan få de landspolitiske tendenser og store valghistorier fra hele Danmark.

TV 2 samler vælgerne i Odense, Esbjerg og Aalborg

TV 2 rykker også valgdækningen fysisk ud i landet og inviterer sammen med TV 2 Fyn og TV 2 Nord til valgtræf i både Odense og Aalborg – samt en valgdebat i …

Allerede søndag 9. oktober og igen torsdag 20. oktober inviterer TV 2 sammen med TV 2 Fyn og TV 2 Nord de danske vælgere til valgtræf med henholdsvis ’Topmøde’ med statsministerkandidaterne, ’Højlunds Forsamlingshus’ og masser af lokale aktiviteter, der skal sætte gang i den demokratiske samtale.

TV 2 Fyns valgdækning | TV2 Fyn

TV 2 Fyn er klar med involverende og konstruktiv kommunalvalgdækning i 2021. Den bliver markant anderledes end før. Og vi vil have dig til at være med.

TV 2 Danmark on Twitter: “I TV 2s valgdækning vil der være …

5. okt. 2022 — I TV 2s valgdækning vil der være fokus på at være til stede i hele landet med masser af historier om de helt nære temaer #dkpol #dkmedier.

Christina Agger on Twitter: “Okay, jeg er farvet .. Men sikke en …

Men sikke en valgdækning på TV 2! @roenlev. er mastermind! Fremragende værter, stærkt nørderi og eminente reportager. Du er der sikkert allerede … men …

DR’s valgdækning skal holde danskerne i hånden og …

DR’s valgdækning skal holde danskerne i hånden og politikerne i ørerne | Presse – Koncern | DR

5. okt. 2022 — Værter er Nina Munch-Perrin fra DR og Troels Mylenberg fra TV 2. Om DR’s valgdækning siger Thomas Falbe, der er chefredaktør i DR Nyheder:.

DR skal klæde danskerne på til at engagere sig i den offentlige debat og den demokratiske proces, så de kan træffe oplyste, selvstændige valg. Chefredaktør Thomas Falbe fortæller her om ambitionerne for DR’s omfattende dækning af folketingsvalget.

DR’s valgdækning er blevet fulgt flittigt – og kandidattesten …

DR’s valgdækning er blevet fulgt flittigt – og kandidattesten blev taget næsten 2,8 millioner gange | Nyt fra DR | DR

1. nov. 2022 — I tidsrummet, hvor både DR1, TV 2 og TV 2 News sendte valg – tirsdag fra klokken 18.20-01.57 – fulgte 565.000 i gennemsnit med på DR1, og …

Tirsdag blev kandidattest nummer 2.773.506 taget, og i det hele taget har der været massiv interesse for at følge valgdækning på radio, TV, dr.dk og nyhedsappen fra DR.

Sådan dækkes Folketingsvalget 2022 på DR og TV 2

5. okt. 2022 — DRTV er stedet, der samler hele DR’s valgdækning på tv. Det vil sige, at man for eksempel kan se eller gense ‘Mød partierne’ eller …

Allerede i aften 5. oktober fra klokken 20.00 står alle 14 partiledere klar i vandrehallen på Christiansborg til knap to en halv times direkte debat, som kan ses både på DR1, DRTV og TV 2.

Keywords: tv2 valgdækning