Tv2 midlertidig afbrydelse

Sort skærm på TV 2

Sort skærm på TV 2 – TV 2

25. sep. 2013 — I næsten ti minutter blev de danske tv-seere mødt af en skærm, hvorpå der stod ”Midlertidig afbrydelse”. Der blev derfor arbejdet på højtryk …

Onsdag aften blev TV 2 Nyhedernes 19-udsendelse pludselig afbrudt mit under topindslaget om skattesagen.

YouSee – Hej alle sammen. Der kan forkomme midlertidig…

Der kan forkomme midlertidig afbrydelse af tv i nattetimerne – 23-26. … ja og når i nu er igang, så find lige en lille bitte plads til TV2 Film. He he.

TV2 opstart 14.12.02 – YouTube

Status – Antenneforeningen Borup – Der er en landsdækkende fejl på de digitale TV2 kanaler

TV2 Sports studie på Amager er ramt af en strømafbrydelse – der er derfor intet signal. Maj 2011. 31. maj 2011. Der …

Der er en landsdækkende fejl på de digitale TV2 kanaler

4. jun. 2012 — Midlertidig afbrydelse på TV2 News. DR Update så er det nu, at… Nå, nej… #medienyt. Translate Tweet. Image. 7:44 PM · Jun 4, 2012.

Kaare Sørensen on Twitter: “Midlertidig afbrydelse på TV2 …

Her kan du få hjælp hvis du ikke kan finde dine kanaler fra YouSee tv. Vælg det udstyr du har i hjemmet og få hjælp til at tjekke om der er generelle …

Mangler alle kanaler – YouSee

Driftsinformation for AURA Energi

Du kan også melde fejl på gadelys. Strømafbrydelse; Udfald på fiber; Fejlmeld gadelys. På kortet kan du se alle strømafbrydelser i Danmark.

Se om der er udfald på strøm eller internet i din bolig eller i dit nabolag eller find oplysninger om fejlmeldinger på gadelys. Du kan også indberette fejl på gadelys for …

Driftsinformation for AURA Energi

TV 2 går i sort for de fleste natten til søndag | TV2 Østjylland

30. okt. 2009 — Når det analoge tv-signal slukkes efter midnat mellem 31. oktober og 1. november, sker der samtidig en midlertidig afbrydelse signalerne.

Når det analoge tv-signal slukkes efter midnat mellem 31. oktober og 1. november, sker der samtidig en midlertidig afbrydelse signalerne.

TV 2 går i sort for de fleste natten til søndag | TV2 Østjylland

Laver kriseledelse for energiforsyning | TV2 Østjylland

11. nov. 2022 — En midlertidig strømafbrydelse vil selvfølgelig berøre borgerne og kommunale tilbud, men også vitale funktioner og systemer.

For at være bedst muligt forberedt på en evt. situation med strømafbrydelser har Aarhus Kommune nedsat en kriseledelse for energiforsyning.

Keywords: tv2 midlertidig afbrydelse