Nisser netflix kasper

Hovedrollerne fra serien ‘Nisser’: ”Det var svært at spille …

Hovedrollerne fra serien ’Nisser’: ”Det var svært at spille overfor væsener, der slet ikke findes” | Vi Unge

29. nov. 2021 — De spiller seriens søskendepar Josefine og Kasper, og vi har taget en snak med dem om, hvordan det var at medvirke i en ny, dansk Netflix-serie.

Måske forbinder du julefilm- og serier med hygge og god stemning? Der er dog langt imellem de hyggelige stunder i den nye danske Netflix-serie ’Nisser’. Vi har mødt Sonja og Milo, der spiller hovedrollerne i serien, til en snak om de sjoveste oplevelser under optagelserne, pinlige momenter og skræmmende fantasivæsener.

Elves | Officielt Netflix-websted

A Christmas vacation turns into a nightmare for a teenager and her family when they discover an ancient menace that stalks their island getaway.

A Christmas vacation turns into a nightmare for a teenager and her family when they discover an ancient menace that stalks their island getaway. Se trailere m.m.

Mangler din jul lidt uhygge? Netflix’ nye danske nissegys … – DR

Mangler din jul lidt uhygge? Netflix’ nye danske nissegys er vellykket og creepy | Film & serier | DR

3. dec. 2021 — I ‘Nisser’ er det snarere det mentale vokseværk, der skaber uhyggen. Josefine og hendes bror Kasper vil begge gerne være store.

Netflix har med deres serie ‘Nisser’ skabt et moderniseret folkeeventyr tilsat nordic noir.

Anmeldelse: Vi slugte alle afsnit af ‘Nisser’ på én eftermiddag

Anmeldelse: Vi slugte alle afsnit af ‘Nisser’ på én eftermiddag | Vi Elsker Serier

2. dec. 2021 — Også Milo Campanale, der spiller storebror Kasper og hans ferieromance med Liv, spillet af Vivelill Søgaard Holm er gode bifigurer. Faktisk …

Nisserne er ikke længere små søde og grødspisende oppe på loftet. De lever ude i skoven og er ret glade for bacon.

Hvad der på overfladen ligner noget, vi har set mange gange i …

Hvad der på overfladen ligner noget, vi har set mange gange i familiefilm, får her et dystert twist

26. nov. 2021 — … i den danske Netflix-serie »Nisser«, der kan streames fra på søndag. … Familien på øen: Mor Charlotte (Lila Nobel), storebror Kasper …

Der er troværdig uhygge og godt skuespil i den danske Netflix-serie »Nisser«, der kan streames fra på søndag. Familiens mindste børn bør dog ikke se serien alene.

Nisser (Elves) på Netflix – Gamereactor

8. dec. 2021 — Familiesønnen Kasper skal eksempelvis flirte lidt med en indfødt, og der bliver brugt meget tid på at slå fast overfor seeren, at det er jul.

Nisser (Netflix) – Cinemaonline.dk – Hele Danmarks Filmsite

25. nov. 2021 — Perfekt mål for en afslappende og afstressende familiejul. Lige bortset fra, at det måske ikke lige var det, som hverken Josefine og Kasper …

Ny dansk juleserie bryder med genrens normalt så hyggelige karakteristika. Nisserne er nemlig slet ikke så rare, og nu er de klar til at bryde ud gennem hegnet. Pas godt på jer selv!

Anmeldelse: Nisser – Du store honningkagemand!

28. nov. 2021 — Nisser. I en åbningsscene, der minder om Chevy Chase-klassikeren Fars fede … bestående af Josefine, Kasper og mor og far, i bilen.

Dansk forsøg på “traditionel” julegyser brænder på, længe før den er bagt færdig.

Milo Campanale as Kasper – Elves (TV Series 2021) – IMDb

Nisser (TV Series 2021) – Milo Campanale as Kasper – IMDb

Jump to: Photos (21). Photos. Peder Thomas Pedersen, Lila Nobel, Sonja Steen, and Milo Campanale in Nisser ( Vivelill Søgaard Holm and …

Nisser (TV Series 2021) Milo Campanale as Kasper

Keywords: nisser netflix kasper