Cerix trustpilot

Anmeldelser af CeriX – Medical Aesthetic Clinic – Trustpilot

Anmeldelser af CeriX – Medical Aesthetic Clinic | Læs kundernes anmeldelser af cerix.dk

CeriX – Medical Aesthetic Clinic har 5 stjerner! Læs, hvad 4.325 personer har skrevet, og del din egen oplevelse.

CeriX – Medical Aesthetic Clinic har 5 stjerner! Læs, hvad 4.330 personer har skrevet, og del din egen oplevelse.

CeriX (@cerix.dk) • Instagram photos and videos

Danmarks største kæde af kosmetiske speciallægeklinikker & privathospital. Hos CeriX er kunderejsen og æstetik i fokus. Less is more .

CeriX – Tak for en meget flot anmeldelse på Trustpilot

En aften som bød på nyttig viden og mulighed for at få stillet sin nysgerrighed omkring Botox, lækre sliders og cocktails og ikke mindst hamrende god stemning.

Bliv model i CeriX Aesthetic Institute

Bliv model i CeriX Aesthetic Institute – CeriX

Vi søger modeller til CeriX Aesthetic Institute. Kom og vær én af de heldige, som får eksklusiv adgang til at blive model i CeriX Aesthetic Institute.

Tilsynsrapport – Styrelsen for Patientsikkerhed

Ved tilsynet havde CeriX Clinic Hellerup NO. 1. ApS tre registrerede læger, der udførte kosmetisk behandling samt fem kosmetisk registrerede sygeplejersker som …

Cerix | Læs Vores Anbefaling af Kosmetiske Behandlinger

Grunden til at vi hos MyGlamClub har fået øjnene op for CeriX, er, at de har super gode anmeldelser på forskellige medier som Facebook og Trustpilot.

Kosmetiske behandlinger er kommet for at blive. Hos Cerix kan du få ordnet alt fra rynkereduktion til permanent hårfjerning. Læs med!

Bliv model – CeriX Aesthetic Institute

Bliv model

8. apr. 2020 — … Tilmelding er bindende; Du forpligter dig til at lave en bedømmelse på CeriX’ Facebook og Trustpilot efter din behandling.

Kim Novaa må ikke behandle: – Det er det rene nonsens

Kim Novaa må ikke behandle: – Det er det rene nonsens – Ekstra Bladet

18. mar. 2021 — CeriX, der driver en række skønhedsklinikker, har lavet denne video, der forklarer sagen: Den melding har betydet, at klinikkerne ikke har …

Kim Novaa er fanget i absurd corona-klemme. Må gerne holde åbent, men må ikke behandle kunder. Ny minksag, mener hans konkurrent i branchen

Velkommen til Retouch – Danmarks førende kosmetiske klinik.

Bedøm os på Trustpilot. Følg med i vores hverdag og vores udfoldelser på de sociale medier. Instagram & Facebook. Retouch Clinic

Ønsker du naturlige og æstetiske resultater? Vi er Danmarks mest erfarne klinik med speciale i anti-aging og behandling af problemfyldt hud.

Keywords: cerix trustpilot, cerix anmeldelser